WAT BIEDEN WIJ ?

Go2NY zorgt voor gepersonaliseerde reisbegeleiding naar New York City. Wij staan garant voor een unieke reis met een op maat gemaakt programma voor een onvergetelijk reis naar The Big Apple!

EEN REIS OP MAAT

Wij stellen een programma op maat samen, waarbij we rekening houden met de wensen van de reizigers. Ook voorzien we in elk programma vrije ruimte om ter plekke in te vullen naargelang het weer en de eventuele plaatselijke wensen.

EEN GIDS TIJDENS DE VOLLEDIGE REIS

Vanaf het vertrek tot de landing staan wij ter beschikking als gids met weetjes over de verchillende plaatsen die we bezoeken. Hiervoor kunnen we terugvallen op jaren ervaring als toerist in NYC.

ALLES TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Wij zorgen voor alle praktische regelingen: Vliegtuigtickets, hotel, airport shuttle, …

WEBSITE VOL REISTIPS

Als reiziger krijg je toegang tot alle reistips, verzameld op onze speciale website. Zo kun je zelf grasduinen in wat de stad te bieden heeft en zo je ideetjes opdoen om het programma verder in te vullen. In de weken voor de reis wordt het programma zo verder op punt gesteld.

PRAKTISCH REISADVIES

Bij de voorbereiding van de reis geven wij tips over wat je best meeneemt en thuislaat, wat je zeker moet meenemen qua documenten, welke verzekeringen je best hebt etc.

REKENING HOUDEN MET SPECIALE NODEN

Heeft één van de reizigers speciale noden? Wij houden er rekening mee en checken vooraf de nodige voorzieningen zoals vliegtuigassistentie, speciale kamers, beschikbaarheid liften, …